HTML

Számítástechnikai tanácsok, tippek és ötletek

Hasznos információkat és segítséget szeretnék nyújtani a számítástechnika útvesztőjében.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Épített fájlszerver elérhető áron

2009.09.25. 11:06 sajtosbeats

Ha az adataidat biztonságban szeretnéd tudni és mindent egy helyről elérni anélkül, hogy egy gépen megosztott mappát használj és állandóan backupolni (archiválni) kelljen, akkor számodra a következő költséghatékony megoldást ajánljuk: itt a normális árú, költséghatékony megoldás!

Létezik egy olyan szabvány, hogy ITX. Nem baj ha nem hallottál róla, azért írom :) Főbb jellemzői hogy nagyon kicsi, halk és kevés áramot fogyaszt (egy normál gép 3-400W, ez a mini-gép pedig 90W).

Ezeket a gépeket lehet asztali gépként is használni természetesen, előnyös, ha kis hely áll rendelkezésre, vagy fontos a fogyasztás. Ha asztali gépként használod, 1 winchester beépítése ajánlott (itt kevésbé az adatbiztonságon van a hangsúly, ellentétben a szerverrel mert ugye nem olyan fontos az adatbiztonság, mint egy szervernél) mivel ugye úgy is szerverre dolgozol? :)

Szólj hozzá!

Címkék: szerver olcsó

A bejegyzés trackback címe:

https://szamtechinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr21405975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása